Regler

 1. Denna artikelkatalog accepterar endast artiklar som handlar om ämnet ekonomi. Du kan till exempel skriva om lån, försäkringar, inkomster och utgifter. Det finns andra undergrupper som passar in under ämnet ekonomi och det går naturligtvis bra att skriva om de med.
 2. Du måste skriva minst 300 ord för att publicera här. Självklart får du infoga en eller flera länkar i din text. Hur många som är acceptabelt beror på hur mycket text du skriver.
  • 300 ord = 1 länk
  • 400 ord = 2 länkar
  • 500 ord = 3 länkar
 3. Artiklarna ska vara välskrivna, på svenska och ge något för läsaren. Inga rena reklamtexter för ett företag accepteras.
 4. Endast rumsrena artiklar är accepteras. Dessutom accepteras ej artiklar som berör eller länkar till följande ämnen: Alkohol, tobak, spel om pengar, läkemedel, material som kan upplevas som stötande för enskild eller grupp. Jag förbehåller mig rätten att utan motivering avgöra vad som är acceptabelt eller ej.
 5. Hela texten ska självklart vara unik och inte kopierad från någon annan sida. Detta gäller oavsett om du äger texten på de andra sidorna eller ej. Endast unikt material kommer att godkännas.
 6. Du får inte heller publicera en artikel på andra sidor efter att du har fått den godkänd här. Jag kontrollerar regelbundet att redan godkända artiklar inte dyker upp på andra sidor i efterhand.
 7. Spunna texter räknas ej som unika. Kan jag se att en artikel är spunnen från en annan så kommer den inte med i denna artikelkatalog.
 8. Du får bara skicka in material som du själv har skrivit alternativt har författarens tillstånd att publicera.
 9. Du ger artikelkatalogen tillåtelse att placera reklam i och omkring din artikel utan att du har rätt att få del av den eventuella inkomst som detta kan generera.
 10. Inga affiliatelänkar accepteras i artikeln.
 11. Du accepterar även att vi eventuellt lägger till andra länkar i eller omkring din artikel.
 12. Genom att skicka in en artikel så godkänner du reglerna så som de beskrivs på denna sida.